ZBC-lærere

Indsendt af zbcadmin den 28/05/2020 - 13:09

erasmus

globus 4

Arrangementer 


 

Personale er velkomne til online elev-infomøde om oplæring/praktik i udlandet, der afholdes hvert halve år. Ønsker du at få besked, når der er lagt en dato, mail til: heka@zbc.dk  

Så er du bedre klædt på, når elever spørger dig om oplæring i udlandet. 

 


eurocom smart

erasmus

Er du ZBC-ansat, og vil du gerne søge om en 5 dages inspirationstur i udlandet gennem det europæiske SOSU-netværk Eurocom SMART? 

Faglige ture til udlandet styrker dit globale udsyn og beriger din undervisning.

italienNæste program bliver november 2023 i Italien. Nøjagtige datoer på vej. 

hollandDer kommer endnu et program 15.-19. april 2024 i Holland. 

Som ansat på ZBC kan du her læse om dine muligheder for at søge om at deltage i et 5 dages udenlandsk SOSU-personalebesøg med fastlagt program. Ugen arrangeres i det europæiske SOSU-netværk Eurocom SMART med følgende medlemslande: Holland, Spanien, Italien, Tyskland, Belgien, Finland, Norge og Danmark. Efter en corona-pause håber vi at genoptage ca. to ture om året på skift i ovenstående medlemslande. Fra Danmark deltager 2 medarbejdere pr. tur, som er 5 dage inkl. rejsedage. 

Man rejser som regel ud 2 medarbejdere, fx en praktikvejleder og en underviser (ofte én kommunalt ansat & en ZBC-ansat). Bemærk, at der er begrænsede pladser, idet det finansieres af et begrænset antal Erasmus+ bevillinger pr. år fra EU. Der er som udgangspunkt ingen egenbetaling (Arbejds-/vikartimer finansieres dog ikke). Det er ZBCs chefgruppe for SOSU/PA, der tager den endelige beslutning om, hvem der kommer afsted. Du kan udtrykke din interesse ved at kontakte Henni, international afdeling på ZBC: heka@zbc.dk / 31 93 57 36. Hun tager alle forespørgsler videre til ZBC og arbejdsgiverne.

Har du forslag til udlandsture til andre lande eller med andre udenlandske SOSU-/PA-partnere, sig blot til, så kigger vi på mulighederne - Mail til heka@zbc.dk 

Facebook logo and icon, Facebook brand colors - logotyp.us

Link til Eurocom SMARTs Facebook-gruppe - klik her.  

 

erasmus+ logo

 

 


 

 


Er du elev, klik her 

Er du arbejdsgiver/praktikvejleder, klik her

Vil du læse om internationale udviklingsprojekter, klik her  

Primær kategori
Andre kategorier