ZBC-lærere

Indsendt af zbcadmin den 28/05/2020 - 13:09

erasmus

globus 4 Er du ZBC-ansat, og vil du på en uges inspirationstur i udlandet gennem 'Eurocom Smart'-netværket? 

 

 

 

 

 

 

eurocom smart

 

 

Som ansat på ZBC kan du her læse om dine muligheder for at deltage i en uges udenlandsk SOSU-personalebesøg med fastlagt program. Ugen arrangeres i det såkaldte 'Eurocom Smart'-netværk med følgende medlemslande: Holland, Spanien, Italien, Tyskland, Belgien, Finland, Norge og Danmark.

Der planlægges tre-fire ture om året på skift i ovenstående medlemslande. Fra Danmark deltager 2 medarbejdere pr. tur, som er 5 dage inkl. rejsedage  

belgien  

 Næste tur bliver 5 dage i Belgien i februar 2022 (Nøjagtige datoer er på trapperne). 

 

Man rejser som regel ud 2 medarbejdere, fx en praktikvejleder og en underviser (ofte én kommunalt ansat & en ZBC-ansat). Bemærk, at der er begrænsede pladser, idet det finansieres af et begrænset antal Erasmus+ bevillinger pr. år fra EU. Der er som udgangspunkt ingen egenbetaling (Arbejdstimer finansieres dog ikke). Det er ZBCs chefgruppe for SOSU/PA, der tager den endelige beslutning om, hvem der kommer afsted. Du kan udtrykke din interesse ved at kontakte Henni, international afdeling på ZBC: heka@zbc.dk / 31 93 57 36. Hun tager alle forespørgsler videre til ZBC og arbejdsgiverne.

Faglige ture til udlandet styrker dit globale udsyn samt din generelle viden om elevpraktik i udlandet, så du kan fortælle det videre til dine elever samt besvare deres spørgsmål.

Har du forslag til udlandsture til andre lande eller med andre udenlandske SOSU-/PA-partnere, sig blot til, så kigger vi på mulighederne - Mail til international@zbc.dk 

erasmus+ logo

 

 


 

 


Er du elev, klik her 

Er du arbejdsgiver/praktikvejleder, klik her

Vil du læse om internationale udviklingsprojekter, klik her  

Primær kategori
Andre kategorier