ZBC-lærere

Indsendt af zbcadmin den 28/05/2020 - 13:09

erasmus

globus 4 Er du ZBC-ansat, og vil du på en uges inspirationstur i udlandet gennem 'Eurocom Smart'-netværket? 

 

 

Som underviser, praktikvejleder eller i andre funktioner ansat på ZBC kan du her læse om dine muligheder for at deltage i en uges udenlandsk SOSU-personalebesøg med fastlagt program.

Ugen arrangeres i det såkaldte 'Eurocom Smart'-netværk med følgende medlemslande: Holland, Spanien, Italien, Tyskland, Belgien, Finland, Norge og Danmark. Når de forskellige lande melder datoer og indhold ud for deres ugeprogram, lægger vi det på siden her. 

Man rejser som regel ud min. 2 og 2, fx en praktikvejleder og en underviser.

Bemærk, at der er begrænsede pladser, idet det finansieres af et begrænset antal Erasmus+ bevillinger pr. år fra EU. Der er som udgangspunkt ingen egenbetaling (Arbejdstimer finansieres dog ikke). Det er ZBCs chefgruppe for SOSU/PA, der tager den endelige beslutning om, hvem der kommer afsted. Du kan udtrykke din interesse ved at kontakte Henni, international afdeling på ZBC: heka@zbc.dk / 31 93 57 36. Hun tager alle forespørgsler videre til ZBC og arbejdsgiverne.

 

Faglige ture til udlandet styrker dit globale udsyn samt din generelle viden om elevpraktik i udlandet, så du kan fortælle det videre til dine elever samt besvare deres spørgsmål. 
 

Har du forslag til udlandsture til andre lande eller med andre udenlandske SOSU-/PA-partnere, sig blot til, så kigger vi på mulighederne - Mail til zbc-international@zbc.dk  

 


Er du elev, klik her 

Er du arbejdsgiver/praktikvejleder, klik her

Vil du læse om internationale udviklingsprojekter, klik her  

Primær kategori
Andre kategorier